LA MULȚI ANI!

În prima zi din Noul An, vă doresc ca 2012 să vă aducă numai bucurii și multe realizări. Fie ca speranțele și optimismul să nu ne părăsească nici acum și să mergem mai departe cu fruntea sus, pe un drum drept, spre o viață mai bună și spre rezolvarea problemelor care ne apasă. Să ne amintim mereu de lucrurile importante pe care le avem, de cei dragi, de copii, de cei care au nevoie de sprijinul nostru și să fim mai buni cu toți cei care sunt în impas sau suferă.

Ca și în anii trecuți, am petrecut Sărbătorile acasă, în familie, alături de prietenii de la Clubul de Polo Selas și de mulți colindători care ne-au trecut pragul. Multe gânduri frumoase au ajuns la noi prin poștă, iar sutele de felicitări pe care le-am primit și anul acesta m-au bucurat nespus. La rândul nostru, am trimis peste 400 de urări care, cu siguranță, au adus căldură în sufletele destinatarilor.

În prima zi din an, am fost încântați să primim vizita unei echipe de jurnaliști de la Realitatea TV și sperăm ca imaginile cu familia noastră să vă bucure.

Pentru mai multe detalii, dați click: aici.

Leave a Reply