Programul nostru de Crăciun


Familia Regală ASR Prințul Paul al României va sărbători Crăciunul la reședința din București, unde va primi colindători și unde, în Ajun, este așteptat și Moș Crăciun.

Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia a României vor petrece Sărbătorile de Iarnă alături de fiul lor, Carol Ferdinand. La reședința din București, Familia Regală va primi colindători și, în Ajunul Crăciunului, pe Moș Crăciun. Un moment mult așteptat este cel al slujbei de Crăciun, când, la fel ca și anul trecut, Micul Prinț va fi împărtășit la Catedrala Patriarhiei Române.

Pentru zilele care vor urma, programul Altețelor Lor Regale Prințul Paul, Prințesa Lia și Prințul Carol Ferdinand ai României va fi unul cu totul special:

Vineri, 23 decembrie 2011


La prânz, doamna Aurica Popovici din Suceava va oferi Familiei Regale tortul de Crăciun. Ca în fiecare an, doamna Popovici a creat un desert special pentru Altețele Lor Regale, la prepararea căruia a folosit doar ingrediente naturale, pregătite cu multă migală în gospodăria ei din Suceava.

La ora 14.00, copiii și tinerii Fundației Omenia îl vor colinda pe Alteța Sa Regală Prințul Carol Ferdinand al României. Micuțul îi va aștepta pe colindători cu tradiționalii covrigi și cu mere, dar și cu cozonac, ciocolată caldă și cadouri.

Tot vineri, la ora 17.00, reporterii televiziunii Kanal D vor realiza un material despre pregătirile pentru Crăciun ale Familiei Regale.

Seara, Familia Regală este invitată la emisiunea doamnei Monica Stan, ce se difuzează de la ora 19.00, pe TVR 1.

Sâmbătă, 24 decembrie 2011


În Ajunul Crăciunului, la prânz, Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia ai României, împreună cu fiul lor, Alteța Sa Regală Prințul Carol Ferdinand al României, vor adresa un mesaj de Crăciun tuturor românilor. Înregistrarea va fi disponibilă pe site-ul Familiei Regale și pe blogul ”România. Regală”.

În seara de Ajun, Moș Crăciun va veni încărcat cu cadouri pentru Familia Regală și invitații săi.

Duminică, 25 decembrie 2011


În dimineața Primei Zile de Crăciun, Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia ai României, împreună cu fiul lor, Alteța Sa Regală Prințul Carol Ferdinand al României vor lua parte la slujba de Crăciun oficiată la Catedrala Patriarhiei Române. În cadrul ceremoniei religioase, Micul Prinț va fi împărtășit.

După slujbă, Familia Regală a României va lua prânzul alături de maicile mănăstiri Țigănești din județul Ilfov.

Seara de Crăciun va fi petrecută în familie, la reședința din București.

Duminică vom vizita Mănăstirea de la Țigănești

Leave a Reply