Invitați speciali ai Festivalului de Muzică din Gstaad, Elveția

Imagine din centrul orașului elvețian Gstaad (foto: Wikipedia)
Începem anul 2012 cu o călătorie importantă. La fel ca în fiecare an, împreună cu Lia, suntem invitații speciali ai renumitului Festival Muzical al orașului elvețian Gstaad. Organizatorul principal, familia Prințesei Caroline Murrat ne-a făcut bucuria de a putea oferi invitaților un recital susținut de muzicieni români, printre care și o supriză pe care nu pot încă să v-o divulg.

Evenimentul nostru va avea loc în seara de 4 ianuarie și cu siguranță va încânta pe toată lumea. Talentul și vocile artiștilor români sunt foarte apreciate peste hotare, iar sprijinul pe care Fundația Prințul Paul pentru România li-l oferă pentru a urma studiile la Academia Regală de Muzică din Londra sau la institutele de specialitate din Munich au darul de a șlefui înzestrarea.

Acum ne aflăm la Viena, unde am aterizat de câteva ore și unde urmează să luăm prânzul cu un prieten drag, Baronul Richard Drasche-Wartinberg și soția acestuia. Împreună, ei continuă tradiția familiei nobile care, de aproape un secol, deține și să administrează cel mai prestigios Club de Polo din Austria, localizat la castelul Drasche din Eibreischdorf, lângă Viena.

Gstaad este unul dintre cele mai
frumoase orășele din munții Alpi
Promit să revin cu impresii din Elveția, din orașul Gstaad care, în această perioadă este înțesat de turiști și are un farmec aparte mulțumită evenimentului muzical care reunește cei mai buni artiști de muzică clasică din Europa. Spre bucuria mea, de la Viena până în Gstaad voi conduce personal una dintre mașinile mele pe care nu o păstrez în România și care, atunci când te afli la volanul ei, îți dă o stare de siguranță și de stabilitate cum numai un brand britanic cu tradiție poate să ofere. Sper să facem multe opriri pentru a putea realiza și un foto-reportaj cu care să vă încânt privirile la întoarcerea acasă.

Leave a Reply